Abans d'aquesta aprovació, es considera convenient sotmetre-la a CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA, amb la finalitat de conèixer l’opinió de les ciutadanes i ciutadans i poder efectuar les modificacions en l’esborrany inicial que s’estimin pertinents.
La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient, poden remetre les seves opinions sobre els aspectes plantejats durant 15 dies naturals, a comptar des del dia 24 d'octubre de 2024, a través de l'apartat APORTACIONS I SUGGERIMENTS d'aquesta a plataforma.
Com fer aportacions?
Informa't sobre la informació rellevant explicada a continuació.
Accedeix a l'apartat APORTACIONS I SUGGERIMENTS al menú superior (habilitat durant el termini de consulta pública prèvia 24/10/2024 - 07/11/2024).
Fes click a "nova proposta" i redacta la teva aportació.
INFORMACIÓ RELLEVANT:
1. Problemes a solucionar.
L’Ajuntament de Sitges està tramitant la internalització del servei municipal de les llars d’infants, per tal que la gestió sigui directa per part de l’Ajuntament, és per això que cal actualitzar el reglament per adequar-ho al nou règim de prestació del servei. Alhora es pretén que el nou reglament permeti assolir els reptes que planteja la societat i l’educació en l’actualitat.
2. Necessitat i oportunitat.
La necessitat d’aprovació del reglament objecte d’aquest període de consulta, rau per una banda en el canvi de la forma de gestió i per altra, en la necessitat de crear un nou marc normatiu que possibiliti un servei més flexible i adequat a la nova realitat, marcada per la gratuïtat de l’Infantil 2.
3. Objectius de la norma.
El reglament que es pretén elaborar té per objecte la regulació del funcionament i l’organització del servei municipal de les llars d’infants.
Els principals objectius del reglament són:
Definir la línia pedagògica del centre.
Definir les tipologies de servei.
Definir l’organització i funcionament del servei.
Definir la relació amb els/les usuaris/àries i les seves famílies.
Establir els òrgans de participació i gestió.
4. Possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.
L’opció de mantenir el reglament actual significa donar continuïtat a un model de servei no compatible amb la nova realitat de les llars d’infants catalanes, que tendeix a la universalitat i la gratuïtat del servei per a les famílies.
No es contemplen altres solucions o alternatives possibles respecte a l’aprovació del reglament.
Teilen